Back to Top

Delta 6 Basiskennis lilaca

winkelwagen

 

 

DELTA 6: BASISKENNIS LILACA
Auteur: A.Th. Maissan
Rucphen, Stichting Elektoor, 2007
50 bladzijden, A5 formaat
Prijs: € 11,95 (inclusief verzendkosten)

 

Deze bondige beschrijving van de lilaca voorziet in een grote behoefte. Tot nu toe ontbrak immers een toegankelijke inleiding in deze jonge wetenschap.

 

Kafttekst
De lilaca onderzoekt het lila licht dat achter en in de zintuiglijk waarneembare werkelijkheid verscholen zit. De lezer maakt stap voor stap kennis met een universum dat er enerzijds vertrouwd uitziet, maar dat zich anderzijds toont in een gedaante die helemaal nieuw is. De lezer kan iets ontdekken van de plaats die hij inneemt in het grotere geheel van de kosmos – en wat daar nog buiten ligt – waarin het lila licht alles en iedereen voortstuwt naar nieuwe vormen van bestaan.

 

Het lila is de kracht achter de evolutie, die steeds nieuwe vormen in de materie laat ontstaan met een steeds hogere lichtkwaliteit, waarin het zichzelf steeds beter kan uitdrukken. De mens is geen willoze speelbal in dit proces, maar kan er op een psychisch niveau zelf contact mee krijgen. Dit gaat evenwel niet zomaar, maar vereist inzet en grondige studie.

 

Degene die interesse heeft in de wetenschap lilaca en in al haar ontdekkingen vindt in deze monografie een heldere uitleg over alle basisbegrippen.

 

De auteur is zelf sedert enkele decennia verbonden aan Stichting Elektoor, wetenschappelijk instituut voor lilaca.