Back to Top

Delta 1 Ontdekkingen over het Lila

winkelwagen

 

DELTA 1: ONTDEKKINGEN OVER HET LILA
Auteur: Bernardino de Citta
2e druk Rucphen, Stichting Elektoor, 2007
58 bladzijden, A5 formaat
Prijs € 10,95 (exclusief verzendkosten)

 

Voor de gevorderde lilacus is dit boek een raadsel dat zich maar stukje bij beetje kan openbaren. Naarmate zijn bewustzijn toeneemt, kan hij steeds meer persoonlijk ervaren van wat er hier geschreven staat.

 

Het is bekend dat lilaca een spirituele wetenschap is die het denken te boven gaat. Probeer dus niet over dit boek te denken, maar laat het in een toestand van lichte concentratie op de psyche en de lichaamsmaterie inwerken.

 

Kafttekst
Deze ‘Ontdekkingen over het lila’ zullen bij de beginnende lilacus op groot onbegrip stuiten. Bij de gevorderde lilacus ook, al zal hij enig gevoel hebben voor de humor die in deze publicatie vervat zit.
Het lila toont in dit werk iets van zijn onmetelijke vermogens, die de mens onbekend zijn. De lezer zal moeten erkennen dat deze vermogens zijn verstand verre te boven gaan. Hij kan zich wel verwonderen over het feit, dat het lila hier open en bloot laat zien wat het is, terwijl het lila tegelijk een groot geheim blijft.
Iemand die een beginnende interesse in de lilaca heeft, kan beter niet te rade gaan bij dit werk. Andere delen in de Deltareeks, zoals Delta 5 Lilaca en het vuur en Delta 7 Lilaca, onsterfelijkheid en lila ontwikkeling zullen hem meer aanspreken.