Back to Top

Op weg naar het Lila Tijdperk

winkelwagen

 

Op weg naar het Lila Tijdperk
Auteur: The Artists Suprolo, Bernardino de Citta en Sunya de la Terra
Met illustraties en schema’s
1e druk, Rucphen, Stichting Elektoor, 2007
366 bladzijden, C4 formaat
Prijs € 35,- (exclusief verzendkosten)

 

De belevenissen en ervaringen van twee mensen op weg naar het lila en verder
Dit boek
beschrijft heel nauwkeurig en precies hoe het verloop van de ontwikkeling is van een nog half dierlijk mens naar mens, het waarheidswezen, die een psychische mens is geworden en een echt overgangswezen, naar de lila.

Het totale proces om van mens tot lila te worden heeft slechts ongeveer honderd jaren in beslag genomen, juist door de ontdekking van het waarheidslicht en het lila licht, dat een versnelde evolutie van de menselijke elektronen mogelijk maakt.

Vergelijkbare werken die aansluiten bij dit hele evolutieve proces zijn alleen te vinden bij de Indiase Rishi’s, bij Sri Aurobindo Ghose en in de Agenda van Mirra Alfassa. Deze laatste twee hebben niets kunnen beschrijven over de weg naar de lila, omdat zij wel wisten dat dit mogelijk was, maar niet zover zijn gekomen met de transformatie van hun lichaam .

Dit laatste stuk van het evolutieve proces is alleen door Bernardino de Citta en Sunya de la Terra beschreven, die alles hebben meegemaakt wat bij zo een ontwikkeling hoort.

Tezamen met de andere werken van deze schrijvers vormt dit alles het meest complete verslag van de weg die de mens kan gaan om uit te stijgen boven zijn gebrekkige mens zijn, zijn armetierige bestaan vol problemen en tekortkomingen, om via de waarheidsmens een lila te worden. Dit is het einddoel van de evolutie van het licht, voor ieder mens, wie het ook is.